2013-10-06 09:32:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Csak a munkán jár az esze

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Próbáljon meg előítéletek nélkül cselekedni! Minél régebbi a házassága, annál nehezebb ezt megtennie a kapcsolatában. Ha azonban ma hagyja, hogy az események maguktól alakuljanak, akkor sokat javulhat a véleménye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Már megszokta, hogy a barátai, barátnői lelki szemetesládának nézik önt. Folyton a bajukkal keresik meg, de a jót nem osztják meg önnel. Tegye nyugodtan szóvá! Vagy egyszerűen zárja ki az életéből az ilyen egovámpírokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önnek nem újdonság a változás. Talán nem is érezné otthonosan magát egy nem folyamatosan változó, átalakuló világban. Néha azonban még önnek sem árt egy kicsit megállni. Ma inkább a lassú dolgokat válassza, pihenjen, szemlélődjön!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az egészségi állapotán javíthatna sokat, ha végre belekezdene valamilyen rendszeres testmozgásba. Talán nem is kell mindjárt komoly sportra gondolnia. Az is elég, ha többet biciklizik, sétál, néha úszik. De kezdje már ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, valaki tönkretette az életét. Ám, ha jobban belegondol, be kell látnia, hogy ehhez senkinek és semminek nincs hatalma, csakis önnek. A körülmények persze lehetnek nehezek. De a választásaival ön is benne volt, hogy ide jutott. Csak talán nem tudatosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Most nagyon szeret a középpontban lenni, vagy valakit a közvetlen környezetéből helyez erősen előtérbe. Arra azonban mindenképp vigyázzon, hogy ezzel a tettével másvalakit ne nyomjon el, ne szorítson háttérbe. Legyen kedves ma mindenkivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön mindig is hajlamos volt arra, hogy túlságosan átvegye a környezetében élő emberek hangulatait. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehet, ezért keresse a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Több időt kellene szánnia magára, a pihenésére. Az utóbbi időben nagyon sokat sajtolt ki magából, rengeteg felelősséget vett a vállára. És még az otthonában is önön a munka dandárja. Nem kellene, hogy így legyen. Ossza meg a többiekkel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jó ideje egy helyben toporog egy bizonyos dologban. Pedig volnának ambíciói, és nem is teljességgel lehetetlen, hogy megvalósítsa őket. Ma végre kilincseljen a barátainál, hívja fel azokat, akiktől segítséget remélhet az ügyében. Ne adja fel az álmait!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön általában odaadó és figyel a társaságában levők igényeire. A mai napon azonban valahogy önzőnek bizonyulhat. Pedig jobban tenné, ha odafigyelne a kedvesére. Ha nem veszi észre a szemében a szomorúságot, akkor hogyan állíthatja, hogy szereti őt?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben a partnerkapcsolatában túlságosan az anyagiakra helyeződött a hangsúly. Talán átmeneti pénzhiány okozhat vitákat, de néha a bőség is baj forrása. Ha azonban nem a pénzre koncentrálnak, akkor minden megmenthető. Kiránduljanak az őszi tájban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Itt a hétvége, de önnek folyton csak a munkáján, a teendőin jár az esze. Nem is csodálkozhat azon, ha a kedvesével való kapcsolata is kezd gépiessé válni. Ha zombiként viselkedik, akkor ne is várjon mást. Akkor randizzon a számítógépével!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: